Tisztelt Érdeklődő,

Családi házak és kisebb társasházak építési engedélyezési tervének elkészítésében 15 év tapasztalatával állunk az Önök rendelkezésére Győrben és vonzáskörzetében. Munkánk során törekszünk a megbízóink igényeit tökéletesen kiszolgáló, modern, jól élhető, kedvező költségvetéssel megvalósítható és alacsony fenntartású épületeket tervezni.

A tervezés során teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Az építési hatósággal már a tervezés első fázisaiban egyeztetünk. Az elkészült tervanyag szokásos tartalma a következő:

A tervezés folyamata: A tervezés első fázisában ügyfeleink igényei és iránymutatása alapján vázlatterveket készítünk. Általában ez heti egyszeri találkozást jelent, amikor átbeszéljük az addig elkészült terveket és együtt „gyúrjuk” tovább az épületet a tökéletes irányába. Ez a tervezési fázis nálunk általában 3-6 alkalmat jelent. Ezt követően a már elkészült vázlattervek alapján 2-3 hét alatt elkészítjük a műszaki tervdokumentációt (tervrajzok, műszaki leírások).

A tervezési díjra az építési hely és az építtetői igények pontosabb ismeretében tudunk ajánlatot tenni. Személyes bemutatkozás céljából szívesen látjuk Önöket győri irodánkban.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Üdvözlettel:

Horváth Ákos
építészmérnök
ügyvezető